Miłośnicy steków i dobrego smaku mają powód do euforii – 5 kwietnia przy ul. Poznańskiej 8 w Bydgoszczy odbyło się oficjalnie otwarcie nowej restauracji WhiteBull Steakhouse.
WhiteBull to marka znana dotąd z Torunia. Po kilku miesiącach od ogłoszenia, na początku kwietnia otwarto bydgoski lokal. Pierwszego dnia na gości czekała niespodzianka – serwowano polskie steki bez kości za symboliczną złotówkę. Takie promocje nie zdarzają się często, zatem przyciągnęło to wielu smakoszy i fanów jakościowego mięsa. Rezerwacje rozchodziły się błyskawicznie, a atmosfera – jak zapewniają właściciele – była niesamowita.
– To dla nas wyjątkowy moment i ogromna radość, iż mogliśmy podzielić się z Wami naszą pasją. Dziękujemy wszystkim, którzy byli z nami podczas otwarcia – Wasza obecność sprawiła, iż ten dzień był niezapomniany – czytamy w podsumowaniu wydarzenia na profilu restauracji. Poza stekami, lokal serwuje m.in. burgery, nachosy czy grillowaną kukurydzę.
WhiteBull Steakhouse. Nie tylko dla mięsożerców
Whitebull Steakhouse to jednak nie tylko miejsce dla mięsożerców – to przestrzeń, w której serwowane są także drinki i inne alkohole – zwłaszcza whisky i burbony. W lokalu funkcjonuje też palarnia cygar. W WhiteBull Steakhouse w każdą sobotę gościom będzie towarzyszyć muzyka. Restauracja oferuje możliwość organizacji imprez okolicznościowych: zarówno prywatnych, jak i firmowych.
Wnętrze restauracji utrzymane jest w surowym, męskim klimacie – znajduje się w nim m.in. motocykl Harley Davidson i inne akcenty motocyklowe. Lokal znajduje się na Wenecji Bydgoskiej; widać go z Wyspy Młyńskiej. Rezerwacje są przyjmowane pod numerem telefonu: 48 453 293 882