Kuchnia koreańska to istna feeria wielu niepowtarzanych smaków – od ostrych i konkretnych do dość subtelnych, roślinnych, przełamujących moc chili i ostrej papryki. Ten smak uwydatnia się w tak lubianych przez Koreańczyków zupach, które oprócz tego, iż łagodzą ostrość dań głównych, mają adekwatności prozdrowotne.
Feeria smaków
Zdjęcie: Warzywa, Cebula, Przyprawy, Jedzenie, Gotowanie Źródło: Pixabay
NNA POPEK Z D. CHRUZIK I MAGDALENA M. KRUPA Z D. CHRUZIK || SIOSTRY GOTUJĄ
Kuchnia koreańska to istna feeria wielu niepowtarzanych smaków – od ostrych i konkretnych do dość subtelnych, roślinnych, przełamujących moc chili i ostrej papryki. Ten smak uwydatnia się w tak lubianych przez Koreańczyków zupach, które oprócz tego, iż łagodzą ostrość dań głównych, mają adekwatności prozdrowotne.
Kuchnia koreańska to istna feeria wielu niepowtarzanych smaków – od ostrych i konkretnych do dość subtelnych, roślinnych, przełamujących moc chili i ostrej papryki. Ten smak uwydatnia się w tak lubianych przez Koreańczyków zupach, które oprócz tego, iż łagodzą ostrość dań głównych, mają adekwatności prozdrowotne.